Archief

Op deze pagina vindt u activiteiten uit het verleden deze zijn momenteel niet meer beschikbaar.

Introductiecursus

Auli De heeft schilderlessen verzorgt op locatie. In deze cursus werden onder haar begeleiding de basistechnieken geleerd zoals het kleuren mengen en de verschillende schildervaardigheden. Er werd gewerkt aan een door de cursist aangegeven thema met de materialen die de cursist reeds in bezit had.

Workshops voor Kinderen

Auli De is gespecialiseerd in het geven van schilder-workshops aan kinderen in de leeftijdsgroep van 2 tot en met 13 jaar. Zij heeft vele workshops gegeven bij kinderdagverblijven, buitenschoolse en vakantieopvang in de regio Zuid-Holland. Door haar unieke concept kunnen alle kinderen deelnemen.

Kinderen vinden het leuk om als groep aan een groot schilderij te werken. Ik schilder een inspirerende achtergrond op een groot doek wat de kinderen met hun eigen fantasie kunnen beschilderen. Het resultaat is iedere keer verassend en verdient zeker een plek aan de wand binnen het kinderdagverblijf of de kinderopvang.

Peuters

Workshops voor Peuters

Ook heeft Auli De een workshop voor peuters van 2 tot 4 jaar ontwikkeld, deze duurt een uur. Er kunnen maximaal 12 peuters aan deelnemen. Bij iedere workshop bepaalt u zelf het thema of de kleur. Omdat ieder kinderdag-verblijf een eigen voorkeur heeft heb ik drie vormen bedacht. Kies de vorm of uitstraling wat het meest bij uw kinderdagverblijf en bij uw peutergroep past.

Evenementen

Auli De heeft ervaring in het geven van uiteenlopende thema workshops gericht op kinderen die volledig op locatie verzorgt zijn. Centraal binnen een workshop stonden een of meerdere doeken die door de kinderen zelf werden beschildert. Het eindresultaat werd geëxposeerd of ter veiling worden aangeboden om bijvoorbeeld een goed doel te steunen.

© Auli De - Tropical Art*Talents